Försäljning Lantgård, Capannori, Lucca, Italien, Via Di Tofori 70

Försäljning - Cod. 39617

  • Typ: Lantgård
  • Område: 550 m²
  • Antal rum: 9
  • Våning: 3

VAD BÖR JAG VETA OM DETTA EGET
Detta underbara bondgård, beläget på Luccas kullar i området med de historiska villorna, har ett fantastiskt soligt läge och en vacker utsikt, 10 km från centrum.
Uppdelat i tre anslutna enheter, totalt 550 kvm, och erbjuder alla bekvämligheter och bevarar charmen i den historiska toskanska arkitekturen och de traditionella materialen, som flodstenmurar och träbjälkar.
Marken är 10000 kvm med olivträd.

LAYOUT
Huvudenheten är över tre våningar och totalrenoverad: öppen bostadsyta med öppen spis, badrum och skafferi i bottenvåningen och fem rum plus två badrum i de övre våningarna.
Den centrala enheten är värd för en stor vinkällare och ett annat vardagsrum med kök och öppen spis, medan den på första våningen har tre sovrum och ett badrum.
Den sista enheten, som förlängdes förra året med en vacker solnedgång mot bostadsområde, inkluderar ett vardagsrum med öppen spis och sovrum, badrum och en kantina plus förvaring på bottenvåningen.

HÖJDPUNKTER
Prime position
Integritet
Panoramautsikt
Söderiktad
Stor markfastighet
Traditionell arkitektur

PLATS OCH OMGÅRD
Beläget i Camigliano, en del av kommunen Capannori i den italienska regionen Toscana, ligger cirka 10 km från Lucca och 60 km från Florens. Detta område är välkänt för olivoljeproduktionen och de historiska villorna går tillbaka till början av 1500-talet.
Halvvägs mellan stränder och berg, båda kan nås på en halvtimme.
Den berömda sommardestinationen är den livliga Versilia som är värd för långa sandstränder, det bästa italienska karnevalet i Viareggio och de lyxiga butikerna och restaurangerna i Forte dei Marmi.
Berg ligger i regionen Garfagnana, som har några av de bästa medeltida byarna i Toscana och den populära himmelstationen Abetone.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB