Försäljning Kedjehus, Salo', Brescia, Italien, via Garibaldi, 33

Försäljning - Cod. 43826

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

** Fantastiska Terra Cielo till salu några steg från sjön **

Välkommen till detta förtrollande "terra cielo" hus, som ligger några steg från sjön, perfekt för dem som söker lugn och avskildhet. Fastigheten, placerad bredvid andra historiska hus i centrala Salò, fascinerar med sina 110 m² kommersiella ytor (100 m² gångbara ytor), fördelade på tre våningar, våning -1, våning 0 och våning 1). Huvudentrén görs unik av en exklusiv trappa, i armerad betong och granit med jugendinfluenser, som ger fastigheten en touch av klass och originalitet.

I källaren hittar du en rymlig taverna med ett litet badrum kopplat, perfekt för familjeluncher, kvällar med vänner eller korta turistvistelser). På bottenvåningen välkomnas du, förutom det mycket ljusa vardagsrummet med vedeldad spis, av ett litet pentry och ett förråd under trappan. Den invändiga trappan i betong täckt av Gress tar dig till vindsvåningen (med synliga takbjälkar) där ett sovrum väntar på dig, perfekt att använda som arbetsrum eller andra sovrum. I detta utrymme med dubbla fönster finns redan inbyggda garderober.

Trots sammanhanget i behov av renovering har fastigheten en enorm potential och erbjuder olika alternativ både som ett romantiskt andra hem och som en investering för korttidsuthyrning. Utanför är fastigheten berikad av ett litet och bekvämt exklusivt utrymme där det finns en nisch med kondenspanna (Eolo Maior) inuti.

Byggt 1969 och välskött, detta nord- och sydorienterade hem är utrustat med fristående system, vilket garanterar komfort under varje säsong. Missa inte möjligheten att besöka detta under och upptäck dess stora potential! Foton uppdateras. Uppgifterna som tillhandahålls är vägledande och utgör inte kontraktsmässiga delar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB