Försäljning Hus, Abetone, Prato, Italien, Via del Tedesco, 6

Försäljning - Cod. 38725

  • Typ: Hus
  • Område: 91 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: Terra

"Chalet Charlotte" har en dominerande ställning över Abetone-dalen, några meter från slottet "Selletta" (50 meter) och ett stenkast från stadens bekvämligheter.
Den typiska formen av det sluttande taket, i kanadensisk arkitektonisk stil, gör Chalet unikt. Helt tillverkade av Douglas trä, både externt och internt, har en fasad i utmärkt exponering med ett fantastiskt uteserveringsområde på ca 36 kvadratmeter, skisserat runt omkretsen av en stål- och trästruktur som kan omvandlas till en valfri parkeringsplats av 2 bilar.
Helt och noggrant inredda med funktionella skräddarsydda möbler, är den ordnad på två nivåer.
Från en typisk ingång till bergshyddor, där du lämnar skidor och stövlar, ser vi ut på ett stort och mysigt vardagsrum med en vedeldad spis utrustade med all komfort.
På samma våning finns ett färgstarkt och ljust kök där du kan äta frukost och som leder direkt till en stor terrass med en fantastisk utsikt över hela Ovovia-området och ett trähus för lagring av utrustning.
I anslutning till köket, ett härligt badrum i fin finish, med en bekväm dusch och ett stort fönster som står helt och hållet på de 3 spåren i "Zeno".
När vi går uppför trappan hittar vi de två sovrummen, en dubbel och en för pojkarna, med stoppade tak med typiska tyger och rymliga omkretsskåp helt av trä.
Vidare finns det en vind för hela husets omkrets som en potentiell studio.
Uppvärmning av byggnaden är metan med varmluft från minsta förbrukning.
Den autentiska "Chalet Charlotte" har utsikt över en privat väg omgiven av en förtrollad skog, en idealisk promenad för alla årstider och även för att nå de vackraste stugorna i hela området.
Det spektakulära läget ger den underbara möjligheten att starta direkt hemifrån med skidor på, vilket gör fastigheten till en utmärkt investering, en perfekt kombination av kvalitet och pris.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB