Försäljning Exploateringsmark, Tropea, Vibo Valentia, Italien, STRADA PROVINCIALE

Försäljning - Cod. 30203

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 17000 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

De säljer LOTS individ eller hela landet, turist-bostadsområde med bygglov. I PROJEKT, finns 24 villor med 500 eller fler kvadratmeter mark trädgård, havsutsikt, som erbjuder maximal komfort, på två våningar, källaren som möjligt. : Individuell 160sqm 80sqm oberoende eller parhus. De är utformade för en typ av arkitektur i linje med miljön i vissa skönhet
estetik, komfort och funktionalitet.
Marken är vacker och ljus! 170 meter över havet, skyddade från vinden.
Panoramically är öppen på alla sidor:
mot havet kan du se kusten i Zambrone, uppströms, en grön kulle som föregår tillgång till två små bondbyar "Daffinà och Daffinacello" (200 invånare) med butiker och barndoms grundskola ca 700 meter bort, en trevlig promenad , mellan den gröna, 10-minuters promenad eller en minut med bil.
Tre minuter med bil där Parghelia, sex minuter TROPEA PORTO; sju minuter Tropea centrum. Det finns direkt tillgång från landsvägen (SP 83)
Vi är rättvisa yrkesverksamma, efterfrågan och anbud referenser, maximal rättvisa och säkerhet; byggnaden måste uppfylla exakta uppgifter, är inte möjliga godtyckliga åtgärder.
Finns för all information, exponering och synlighet för projektet c / o teknisk undersökning av den berömda pålitlighet och professionalism. Infrastrukturkostnaderna tillverkas och garanteras av ägaren, enligt lag. Den inbyggda kan variera från 80sqm till 160sqm .En begäran kan du gå vidare till byggandet av villor, med avtalet, enligt behov, men med respekt för arkitektoniska definierade och alla europeiska standarder; i vilket fall
Möjlighet till mjuka lån med ränta på den tiden, mellan 2 och 3% om första hus .Jag är vackra villor (24 i alla) för ett första hem, att leva hela året med familj eller fritidshus, senior för dem som älskar närheten till havet, Porto, Tropea, rätt klimat.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB