Försäljning Byggnad, Priverno, Latina, Italien, Via Pagani, 19

Försäljning - Cod. 41343

  • Typ: Byggnad
  • Område: 350 m²
  • Antal rum: +5
  • Våning: 1-2

För försäljning, historisk byggnad i gamla stan i Priverno, nära klostret Fossanova, ett av de viktigaste gotiskt-cisterciensiska klostren i Italien, cirka 100 km söder om Rom och mindre än 30 minuter från Ulysses Riviera (San Felice Circeo, Sabaudia , Terracina, Sperlonga).
Fastigheten är på tre våningar och har en total yta på cirka 350 kvadratmeter, med två lägenheter respektive på första och andra våningen, var och en med en yta på cirka 100 kvm, med direkta och oberoende ingångar från gatan.
Bottenvåningen har rymliga rum och har höga valvbågar i sten (används för närvarande som källare och lager). På samma våning finns dessutom en karakteristisk brunncistern på innergården och en oväntad trädgård på cirka 50 kvm.
Det finns också en lägenhet som används som en professionell studio som har ett medicinskt kontor, badrummet och väntrummet med direkt och oberoende ingång från gatan.
Lägenheten på första våningen består av ett stort vardagsrum med salong i ett annat rum, kök med öppen spis, badrum med dusch, två dubbelrum och ett tvåbäddsrum, två balkonger.
Lägenheten på andra våningen består av ett stort vardagsrum, kök, badrum med dusch, två dubbelrum och en panoramaterrass på cirka 25 kvm.
Hela byggnaden är förbunden med en elegant inre trappa i granit, med smidesjärn och räcken i trä.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB