Försäljning 5:a eller större, Villamagna, Chieti, Italien, via Del Popolo

Försäljning - Cod. 36495

  • Typ: 5:a eller större
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

I en liten by på bergen i centrum av Italien (Villamagna, Chieti - link n.1), som ligger 200 km från Rom, 20 km från Majella berget (länk n.2), 10 km från stranden (länks s.3) och omges av vinglasar (länk n.4) säljer vi en ljus lägenhet som mäter totalt ungefär 300 mq (1: a våningen, vind och bottenvåning). Bra att vara förberedd som en mottaglig struktur.
I mitten av den lugna gamla stan, nära alla faciliteter (postkontor, kyrka, affärer, parkering, restaurang och bar) ligger lägenheten på 1: a våningen i en gammal byggnad från 1500-talet och tillhörde en ädel familj (länk n.5). Cirka 115 mq. En gammal solstråle har den östra fasaden och ett stenmonument med latinsk snitt och en gammal vattenbrunn karakteriserar gården.
Lägenheten består av en ingång / mottagning, ett stort badrum, ett rymligt kök med utsikt över en balkong, två stora sovrum med dubbelsäng och två lilla sovrum (en med utsikt över balkongen), ett gott vardagsrum (4,50 m hög). Alla rum njuter av ett överflöd av naturligt ljus och med utsikt över landskapet i gamla stan. På ena sidan erbjuder balkongen en veranda som används för tvätt.
Fastigheten fördelar sig också från en stor affärsrätt (tre rum och en toalett), en stor källare och ett garage på bottenvåningen (ungefär 145 mq totalt) och en vind, på andra våningen, tillgänglig omedelbart från lägenheten (ungefär 26 mq).

160 000 euro totalt. Möjlighet att köpa endast 1: a våningen och vinden eller bara bottenvåningen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB