Försäljning 5:a eller större, Montefranco, Terni, Italien, LOCALITA FORCELLA

Försäljning - Cod. 37113

  • Typ: 5:a eller större
  • Område: 250 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

GINESTRE HILL

Det är ett nybyggt bostadsområde byggt på en gammal bosättning på 500 meter över havet, nära den karakteristiska medeltida byn Montefranco, som ligger mellan Terni och Spoleto, i den vackra Umbrien-regionen som heter "GRÖN HJÄRTA I ITALIEN" och mer exakt i Valnerina.
"La Collina delle ginestre" kännetecknas av en enastående utsikt över floden Nera och har ett extremt behagligt klimat i varje säsong.

TERRITORIEN

Valnerina är ett orörd land fullt av gamla byar och platser av särskilt historiskt, konstnärligt och miljömässigt intresse, bland annat som utmärker Norcia, en internationellt känd stad för sin salami och hemland av den prisade "svarta tryffeln", gastronomisk delikatess uppskattas hela tiden världen.
Den lilla staden Cascia är destinationen för en viktig religiös turism, som har varit födelseplatsen för Saint Rita, som är värd av hela kristendomen. Alltid i den övre Valnerina är Castelluccios platå med sina fält täckta med färgglada blommor under den spektakulära "blommiga" perioden, den perfekta miljön för glidflygplan som konvergerar här från hela Europa. Den lilla och pittoreska sjön Piediluco är en juvel i det gröna, men också ett känt roddcenter.
Den närliggande "Cascata delle Marmore", den högsta i Europa är ett monument till naturens kraft och uppfinningsrikhet hos den man som skapade den i tredje århundradet A.C ..

Stad att besöka

Trots att de lummiga kullarna i Umbrien är det främsta inslaget i landskapet, är området väl anslutet till Adriatiska och Tyrrhenska kusten, praktiskt taget jämnt och snabbt nås på drygt en timme.
Med tanke på dess centrala läge, några kilometer från "Ginestre-kullen", kan du besöka de vackraste städerna Umbrien, Toscana och Rom själv.

Spoleto, över hela världen för sin "World of Two Worlds Festival", är en stad full av historia och rik på konstnärliga skönheter, som kan nås på bara 20 minuter.
Todi, en medeltida stad, känd för sin "antikvitetsutställning", har räknats bland de mest livliga centra i Italien, kan nås på 30 minuter.
Orvieto, en gammal etruskisk stad, då är den papala sätet allmänt känt för sin otroliga Duomo, som nås på 50 minuter.

Assisi, en underbar medeltida stad, St Francis hem, rik på konstverk, inklusive de kända freskerna av Giotto, kan nås på bara 40 minuter.

Perugia, den viktigaste staden i Umbrien, rik på konstnärliga skönheter, är känd sedan medeltiden för dess universitet, den kan nås på 50 minuter.

Rom, "huvudstaden", nådde på 70 minuter.
Florens kan nås på 2 och en halv timme.


RESIDENCE

"La Collina delle ginestre" ligger vid kanten av ett skog, inom en hundraårig olivlund på 2 hektar, helt inhägnad. Strukturen, även om en enda enhet, är indelad i 2 lägenheter på 80 kvadratmeter och en studio på cirka 30 kvadratmeter. På bottenvåningen kan ett stort vardagsrum med ugn, öppen spis, kök, användas som reception, gemensamt rum eller anslutas till nästa lägenhet, vardagsrum, 2 sovrum, kök, badrum med stor dusch, veranda till vardagsrum utomhus. På första våningen finns en ljus lägenhet bestående av ett vardagsrum med en vacker skuggig terrass, 2 sovrum, kök med öppen spis, badrum med bubbelpool.
Fortfarande på första våningen kompletterar studion med öppen spis, pentry, badrum med dusch, stor terrass med panoramautsikt de boende. De är inredda enligt italiensk smak, men funktionellt men alltid raffinerat.
Simbassängen 5m x 10m med ett stort solarium, som ligger i gröna olivträd, säkerställer trevliga stunder av avkoppling i ett otrolig landskap.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB