Försäljning 4:a, Terracina, Latina, Italien, VIA DELLE ARENE

Försäljning - Cod. 38805

  • Typ: 4:a
  • Område: 80 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 4

Exklusiv lägenhet med hiss, i en elegant byggnad i centrala området bara 600 meter från stadens vattnet, bestående av: stor entré, kök med balkong, vardagsrum på nästan 30 kvadratmeter. med balkong, hall på natten, badrum med fönster och dusch, två sovrum mer än dubbla (en av nästan 15 kvadratmeter, den andra över 17 kvadratmeter), båda fungerade som balkonger; Fastigheten ligger på fjärde våningen och har en fantastisk exklusiv terrass på övervåningen, med privatliv och privatliv. Det har också ett garage och (med en begäran till kommunen) möjligheten till en privat parkeringsplats. För närvarande har lägenheten en fantastisk terrass som nås av en yttre trappa på ca 112 kvm, delvis täckt från vilken du kan njuta av en utmärkt utsikt och ett litet rum intill terrassen.

Fastighetsenheten i fråga är som nämnts ovan, 600 meter från havet, och ligger i ett utmärkt centralt område, välbetjänade av stormarknader och grannaffärer. Det är bara 1 km från den centrala busstationen;

Byggnaden är i gott skick, helt vitkalad januari 2019;

På grund av sina särdrag och exklusiva egenskaper representerar den en av de bästa investeringarna både för att vara vanligt bebodd och för det höga värdet som det kan representera för turism och för utmärkta semester på stranden.

Mycket nära alla primära tjänster.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB