Försäljning 4:a, Imperia, Imperia, Italien, Porto Maurizio

Försäljning - Cod. 31436

  • Typ: 4:a
  • Område: 240 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 2 and 3
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Denna lyxiga två våningar lägenhet ligger i en vacker Porto Maurizio. Denna utsökta bostad har restaurerats och möblats till högsta nivå samtidigt som den upprätthåller och förbättrar sin ursprungliga historiska karaktär och egenskaper som behölls inom alla de typiska elementen i den ädla bostaden: terrazzogolv, utsökta Damaskusmurar, historiska träfönster, originala träluckor och dubbla Inre och yttre dörrar.

Detta lyxboende erbjuder: 3 sovrum på 2: a våningen med ett fantastiskt vardagsrum, kök, 2 badrum, 2 toaletter och ett litet bibliotek. 3: e våningen erbjuder: 1 sovrum, 1 badrum, litet kök, separat vardagsrum och en andra separat ingång till gatan.
Huvudegenskapen ligger på 2: a våningen och nås via en härlig bottenvåning entré med lågtrappa trappor till lägenheten. Alternativt finns en andra ingång till 3: e våningen som har en vacker torgets innergård och garanterar integritet för hyresgäster som bor i en 3: e våningen lägenhet.

Residenset ligger bara några meter från stranden och 40 min bilresa till Monte Carlo. Lokal Porto Maurizio Marina erbjuder en av de bästa förtöjningsanläggningarna i området vilket gör denna bostad perfekt för alla som gillar segling. Hamnen kan rymma fartyg upp till 90 meter långa.

Valfri, vacker svart Mercedes är också tillgänglig för att köpa med denna bostad. För mer information vänligen WhatsApp eller Viber ring Anna på 0061468451112 eller maila a.petrosi@ymail.com

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB