Försäljning 3:a, Lonato del Garda, Brescia, Italien, Via Barcuzzi, 3

Försäljning - Cod. 38566

  • Typ: 3:a
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

I Barcuzzi-området Lonato del Garda, några kilometer från sjön och några minuter från motorvägsavfart A4 från Desenzano del Garda och tågstationen, i den nyligen och reserverade Residence Villa Elisa (bestående av några enheter), en tre-rumslägenhet som utvecklats på två nivåer, med en vacker terrass med utsikt över sjön. Den lugna och exklusiva platsen erbjuder omedelbar tillgång till alla de mest kända platserna på denna sträcka av sjön, där du kan träna sport, göra kulturbesök, ta naturliga utflykter eller uppleva mat och vin. Internt har rummen ordnats enligt följande: - På första våningen: direkt ingång till vardagsrummet med öppen planlösning, vardagsrum med öppet kök, direkt tillgång till stor terrass med fantastisk sjöutsikt och stort badrum / tvättstuga på golvet; - På andra och sista våningen hittar vi sovrummet med 2 sovrum och ett badrum med dusch.
 Lägenheten kännetecknas av synliga bjälkar, stengods i porslin i vardagsrummet, parkettgolv i sovrummet, interna träfönster med dubbla glasrutor och myggnät som redan är installerade, externa trädörrar, fönsterkarmar och dörrkarmar i Botticino marmor , pansarportör, luftkonditionering, förberedelse av larmsystem och oberoende värmesystem.
Fastigheten är färdig på bottenvåningen med en avtäckt parkeringsplats inuti gården och i källaren av ett garage. Sist men inte minst, den underbara gemensamma swimmingpoolen med dusch och sola, som har en vacker sjöutsikt. Priset är € 189.000 förhandlingsbart, med möjlighet till ett ytterligare kommunicerande garage!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB