Försäljning Villa, Todi, Perugia, Italien, Porchiano, San Sisto, Todi (Pg)

Försäljning - Cod. 20256

  • Typ: Villa
  • Område: 530 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

San Sisto är en vacker borgo mycket nära den fascinerande medeltida staden Todi. Bostaden stiger i en autentisk medeltida grupp av hus. Ursprungligen egendom kyrkan, användes som ett kloster. Den gamla lilla kyrkan kollapsade i XVII-talet efter en jordbävning. Den har senare byggts om i samma århundrade. Efter avgång nunnorna var fastigheten förvandlas till en militär vakttorn.

Daterat XIII-talet, de mäktiga stenmurar i Borgo, dominerar naturparken floden Tibern. Själva floden flyter stilla, rik på sin ärorika förflutna, inte långt från villan. Todi, känd för sin arkitektur, konst och natur, är lätt att nå från San Sisto. I själva verket är staden endast tre kilometer långt från hotellet.

Borgo San Sisto ligger i ett idealiskt läge: omgiven av en charmig karaktär att det inte hindrar från att vara i ett strategiskt område, nära till alla typer av anläggningar. Villan är perfekt ansluten till alla större motorvägar. Underbara städer, som Orvieto och Perugia, stiger inte långt från Borgo. Landsbygden blomstrade överallt runt egenskapen i en karakteristisk följd av gröna kullar.

Huset på erbjudandet, integrant del av den gamla Borgo, lades i XIX-talet. Fastigheten är Casa Padronale (herrgården), och består av en huvudbyggnad struktur, perfekt återställd, och en oberoende jordbruk bilaga, som kan omvandlas och återställas. Gården är omgiven av en stor privat trädgård, delvis täckt av gamla och vackra mullbärsträd och tallar maritima. Fastigheten omfattar också en solpaneler komplex.

Boningen är uppdelad i två plan. På första våningen finns två områden: ett stort och ljust rum, med stora fönster som öppnas på den frodiga gröna Tibern dalen, och en annan plats med ett badrum som bifogas. För närvarande är det första rummet användas för privat bruk målning studio. Högt i tak ger rummet mer luft och skönhet.

Den andra våningen nås genom en imponerande marmor trappa: när den stora ytterdörren, på toppen av en extern landning, öppnar leder en elegant trappa dig till resten av huset. Högt i tak och dekorationer berikar alla strukturen: vägg och tak mönster pryder huset. Efter en hall finns en söt och särskilt rum som används som ett bibliotek, med välvt tak. Sedan finns det en stor och elegant vardagsrum med ett badrum och ett valv som leder till ett brett kök med en stor sten eldstad. Överallt finns det ett golv i typiska terrakottaplattor. En foajén är ljusare genom ett fönster som öppnas på en läcker liten terrass som vetter mot naturparken och Todi. Matsalen är helt målade, tak och väggar smyckade med blå och ockra dekorationer skapar en trompe l'oeil effekt. Strukturen innehåller också en större badrum, och fyra stora sovrum, varav ett med en toalett inuti.

På det hela taget: tre badrum, fyra sovrum, ett kök, ett vardagsrum, en matsal, en foajé, plus de områden på första våningen (inklusive ett badrum). Huset är utsmyckad med konstnärliga glasfönster. Den huvudsakliga strukturen har en yta på 530 kvm (första våningen: 290 kvm, andra våningen: 240 kvm).

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB