Försäljning Villa, Magomadas, Oristano, Italien, Noesala-Lungomare Alabe

Försäljning - Cod. 38327

  • Typ: Villa
  • Område: 140 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: p. terra +1
  • Byggnadsvilkor: Excellent

REDUCERAD PRIS: 300 000. Försäljning av fristående villa mot havet. Inga mellanhänder.
På den centrala västkusten på Sardinien, marinan av Magomadas, nära Bosa, i ett lugnt område, med kristallklart hav, säljer jag parvis villa mot havet, renoverat 2015 med en termisk kappa. På bottenvåningen tre rum oberoende av ca. 60 kvadratmeter, med kök, vardagsrum med bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng med möjlighet till 3 bäddar, badrum med dusch. Energiklass D.
Framför huset finns en stor privat veranda, med bord och stolar för att stanna utomhus, och på sidan av huset ytterligare ett tvättstuga badrum med toalett och dusch, med extern åtkomst.
På övervåningen finns cirka 80 kvadratmeter, bestående av öppet vardagsrum vänd mot havet med kök-vardagsrum, fönstret badrum med dusch, fönstret förråd med tvättkar, tvättmaskin, frys och hyllor, 2 sovrum med dubbelsäng. Energiklass C. Alla rum är rymliga och ljusa. Taket är isolerat och ventilerat i exponerat trä. Komplett en stor L-formad terrass vid stranden, med tillgång både från vardagsrummet och från köket, mycket panoramautsikt och upphöjd jämfört med de omgivande husen. En annan balkong vetter mot ett sovrum. Trappor, trösklar, fönsterbrädor och granitbehandlingar. Inga bostadsrätter.
utrustning: möbler, nya fönster med dubbla fönster och lutande dörrar, luftkonditioneringsapparater och infällbara markiser på övervåningen, myggnät, tvättmaskiner, 1 diskmaskin, kylskåp, platt-TV, vattenförsörjning, parabolantenn. Gård reserverad för 2 bilar som går ner till havet på några minuter. till fots. Huset har ingen egen trädgård men är omgivet av växter.
Möjlighet att separat köpa en olivlund med 100 växter på cirka 400 meter från huset, intill vägen, välskött, produktivt och med möjlighet att passera inuti det med en utilitarist. Pris 30 000 euro.
Central plats för att besöka Sardinien. På cirka en timme kan du nå Alghero (Fertilia flygplats 60 km.) Och Oristano. Sevärdheter i området: bad, fiske, vindsurfing, paddling, ridning, dykning, paragliding och klättring.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB