Försäljning Lantgård, Tramonti, La Spezia, Italien, via della litorania

Försäljning - Cod. 18854

  • Typ: Lantgård
  • Område: 115 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1° e 2°

Made jordbruket havet främre delen, i nationalparken Cinque Terre, vacker utsikt, bestående av: ingång, första våningen i rummet, tre övervåningen rum. Huset, som ni kan se på bilden, är fri på tre sidor.
Återställas, med möjlighet till förlängning med 30%. Redan betjänas av vatten och ljus. Det har privat mark på ca 300 kvadratmeter. Från huvudvägen till Riomaggiore, nås via privat väg parkering (grind) anger du landet med cirka 300 meter lång trappa med steg 4 cm hög. Från huset ytterligare 200 meter trappor som leder till den privata stranden för dessa hus. Stranden ligger i en liten vik mellan Portovenere och Riomaggiore, annars nås endast med båt.
Från den lilla byn och ligger 20 meter från de andra husen. Omstruktureringen kan ta materialet spåras med skottkärra eller helikopter som vilar på själva marken av huset. För utbyggnaden behov av projektet.
Idealisk för investeringar. Det är alltid en kassör investera i nationalparken Cinque Terre! Priset är förhandlingsbart med privat förhandling. Inga organ.

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB