Försäljning Lantgård, Montottone, Ascoli Piceno, Italien, Montottone

Försäljning - Cod. 11982

  • Typ: Lantgård
  • Område: 5900 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Fastigheten är belägen i kommunen Montottone, provinsen Ascoli Piceno, Marche och är i en snäv vinkel i förhållande till centrum, ca 1 km från staden - eller utan kommer från havet -
Fastigheten är belägen på en kulle med vidsträckt utsikt, utsikten från Sibillini bergen till havet och är omgiven av jordbruksmark: tomten har en total yta på 5930,00 m2, 12 olivträd växer på den och ett träd FIG.
 Byggnaden är ca 120 m bort i öster var den kommer ifrån anslutning av el och ca 80 m från annan byggnad i söder. I samband med marken är dricksvatten.
Byggnaden är två våningar och vind, och i planen har följande mått: 9,00 x 7,00 för takfot höjd av ca 5,00 m sida över en kropp på ca 4,00 x 7 , 00 har en höjd av ca 2 m i den nedre delen av locket (se bifogad ritning).
På bottenvåningen finns ett stabilt, med små fönster och ett rum med öppen spis på första våningen finns fyra rum och trappan fortsätter att komma på vinden.
Byggnaden daterar omkring ett sekel sedan och har den typiska byggnaden typer av hus: det har tegelväggar, trägolv och kakel för tegel och sadeltak och bältros trä.
Den förekommer i sådana försämrats förhållanden, men att låta restaurering och rehabilitering konservativ.

Fråga efter denna bostad


STUDIO LA TORRE
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB