Försäljning Lantgård, Casole d'Elsa, Siena, Italien, STRADA COMUNALE DI FONTGAIA

Försäljning - Cod. 31264

  • Typ: Lantgård
  • Område: 20000 m²
  • Antal rum: 5 houses
  • Våning: 1

I hjärtat av Toscana, vid foten av den medeltida byn Casole d'Elsa, det är en pittoresk egenskap som kallas 'La Collina'. Gården ligger på en liten kulle med fantastisk utsikt. Fastigheten består av 5 hus, alla återställd i typisk Toscan stil. Det finns också 100 olivträd och plats nog att expandera om du vill.

Regionen

Casole d'Elsa är en liten kommun i provinsen Siena. Det är 60km (37mi) från Florens och 40 km (24mi) från Siena. Du kan välja mellan 2 flygplatser, en i Florens och en i Pisa (90km, 56mi) Kända byar som Volterra och San Gimignano är bara 30 minuter bort. En timmes bilresa och du är i mitten av Chianti-regionen. Det är den perfekta platsen att upptäcka Tuscany.
I Casole d'Elsa hittar 2 mycket typiska och välsmakande bagerier, 2 små livsmedelsbutiker, en stor livsmedelsbutik. Tre typiska och mysiga barer. En pizzeria och tre restauranger. En av restaurangerna är en av de bästa i regionen. Det finns en bank, apotek och en läkare i byn. Colle di Val d'Elsa är bara 15 km (9mi) bort, det kan du hitta stora snabbköp.


Egendomen

Casa Privato
Detta hus består av ett mycket stort öppet kök, rymlig matsal och vardagsrum, öppen spis, 2 sovrum och de viktigaste terrass med utsikt över hela kampanjen.
Casa Belvedere (Huvudbyggnaden)
Denna unika hus finns 2 våningar (18 personer). Väl inredda och typiska Toscan stil behölls. På bottenvåningen gav en fin terrass med en enastående utsikt, 4 sovrum och 4 badrum, ett stort vardagsrum och en matsal. På första våningen ett modernt stort kök med öppen eld, 4 säng-rum, 2 bad-rum, ett mycket stort matrum med öppen eld, läsning hörn, centralvärme, spis med gas, rum med tvättmaskin och torr maskin. Och en exceptionell terrass. På terrassen finns också ett rum med en stor matplats och ett professionellt kök.
Sovrum: 8 Badrum: 6 Vardagsrum: 4 Fastighets typ: Hus / Villa
Casa Cavallo (Pensionat / porter hus)
Det här huset finns ett rymligt kök, separat vardagsrum och matplats, två säng-rum, badrum (dusch, toalett, tvättställ), centralvärme, spis med gas. Separat terrass med trädgårdsmöbler.
Sovrum: 2 Badrum: 1 vardagsrum: 1
Casa Cantina (pensionat)
Litet vardagsrum med pentry, separat säng-rum (2 pers), badrum (dusch, toalett, tvättställ), centralvärme, spis med elektricitet. Separat terrass med trädgårdsmöbler och en fantastisk utsikt.
Sovrum: 1 Badrum: 1 vardagsrum: 1
Casa Denis (pensionat)
Litet vardagsrum med pentry, separat säng-rum (2 pers), badrum (dusch, toalett, tvättställ), centralvärme, spis med gas. Separat terrass med trädgårdsmöbler.
Sovrum: 1 Badrum: 1 vardagsrum: 1

Fastigheten är också att hyra under sommaren för ett par år.

För ytterligare information och fler bilder ta kontakt.

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB