Försäljning Hus, Porto San Giorgio, Fermo, Italien, Via Tombolini n°81

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 41092

 • Typ: Hus
 • Område: 200 m²
 • Antal rum: 8
 • Våning: Terra-Primo-Secondo
 • Byggnadsvilkor: New building
 • 80.00

- HUS TILL SALU -


Företaget EDILSCOROLLI SRL är ett hantverksföretag som grundades 2006.
Det verkar huvudsakligen i provinsen Fermo (FM), både inom det privata och offentliga området och utvecklar sin verksamhet inom renovering, förbättring och seismisk anpassning, energikvalificering och byggande och direktförsäljning av prestigefyllda fastigheter.
Sedan det skapades har EDILSCOROLLI SRL satt sig som mål att aldrig förråda kundens förtroende och har baserat sin kommersiella stil på denna princip med lösningar och tekniker som alltid är i takt med tiden.
Bland våra otaliga utförda arbeten erbjuder vi till salu, detta helt nya tvåfamiljshus beläget i centrum av Porto San Giorgio (FM) Marche-Italien, en välkomnande turiststad med utsikt över Adriatiska havet, med en fantastisk strand och kristallklar hav, besöks av många utlänningar som ryssar, brittiska, franska, tyskar, amerikaner, holländska och även araber.
Vårt hus ligger i centrum av det karakteristiska och mycket eftertraktade Borgo Marinaro, från vilket du enkelt kan nå alla huvudtjänster som huvudtorget, banker, pizzerior, postkontor, skolor, stormarknader, barer, hotell etc. .... med bil, till fots eller med cykel, och framför allt den fantastiska strandpromenaden i den vackra turiststaden. Närmaste flygplats är Ancona Falconara och ligger cirka 70 km bort.
I det här huset på cirka 200 kvadratmeter erbjuder vi två fantastiska och charmiga duplexlägenheter till salu, båda på två nivåer, en på 93 kvadratmeter (nästan färdigställd) och den andra på 100 kvadratmeter (i avancerad rå form), fortfarande med möjligheten att anpassa bilinredning och / eller göra nödvändiga skräddarsydda ändringar i enlighet med deras smak, behov och kulturer. Dessa lägenheter har tre sovrum och minst två badrum, förutom balkonger med utsikt över dem.
Fastigheten i fråga såväl som att den är helt ny, är därför också anti-seismisk, brandsäker, säker, hälsosam, rymlig, ljus, ekonomisk och framför allt ... oberoende !!!!
Dessutom kan lägenheterna, bakom en variant som presenteras i kommunen, slås samman och förvandlas till ett enda hus i tre plan, utrustade på bottenvåningen med ett exklusivt garage, badrum och tvättstuga.
Vi tar tillfället i akt och tackar dig på förhand och hälsar hjärtligt med hopp om att huset som ligger vid havet kommer att vara ditt godkännande för en framtida förhandling.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Inställningar

  För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

  Ställ nu Visa inte igen
BB