Försäljning Hus, Magomadas, Oristano, Italien, loc. Santa Maria del Mare

Försäljning - Cod. 41301

  • Typ: Hus
  • Område: 140 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Drömhuset vid havet
På Sardinien, centrala västkusten, Magomadas småbåtshamn, nära Bosa, i ett mycket lugnt område och rent hav, säljer jag ett fristående parhus mot havet, renoverat 2015 med energibesparingskriterier, med termisk kappa. Videoövervakningssystemet är inställt. Landsbygden i området är mycket vacker, okontaminerad, full av olivlundar och vingårdar för produktion av Malvasia-vin, mycket uppskattad och har redan blivit bostadsort för många utlänningar, som bor där under långa perioder eftersom klimatet är milt . På bottenvåningen oberoende tre-rumslägenhet på ca. 60 kvm., Med kök, vardagsrum med bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch. Energiklass D.
Framför huset en stor privat veranda på 30 kvadratmeter. trevligt att stanna utomhus, och på sidan av huset en annan tvättstuga med toalett och dusch, med extern åtkomst.
Övervåningen torg på ca. 80 kvm, med ljust öppet havsrum med kök-vardagsrum, fönster badrum med dusch, fönster garderob med handfat, tvättmaskin, frys och hyllor, 2 dubbelrum. Energiklass C. Alla rum är stora och ljusa. Taket är tillverkat med synliga laminerade träbjälkar, isolerade och ventilerade. Slutför en stor terrass med utsikt över havet på 25 kvadratmeter. med tillgång från både vardagsrummet och köket, med en fantastisk panorama och upp över de omgivande husen. En annan oberoende balkong har utsikt över ett sovrum. Trappa, trösklar, trösklar och granitfinish. Inga bostadsavgifter.
utrustning: fönster med tvåglasfönster och lutning och sväng, luftkonditionering på övervåningen, infällbara markiser, myggnät, tvättmaskiner, 1 diskmaskin, kylskåp, vattenreserv, parabolantenn. Reserverad torg för 2 bilar, nedstigning till havet på några minuter. stående. Gratis allmän parkering på 20 meter. Huset har ingen egen trädgård men är omgivet av växter.
Centralt läge för att besöka Sardinien. På ungefär en timme kan du nå Alghero (Fertilia flygplats på 60 KM.) Och Oristano. Sevärdheter i området: simning, fiske, vindsurfing, kanotpaddling, ridning, dykning, skärmflygning och klättring.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB