Försäljning Hus, La Salle, Aosta, Italien, Frazione Villarisson 29

Försäljning - Cod. 26892

  • Typ: Hus
  • Område: 120 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

La Salle (AO): I Villarisson stad, bland Valdigne dalar, bara några minuter från Courmayeur skidbackar och från Pré-Saint Didier Spa, du kan hitta en exklusiv Chalet från 18th century.
Det har totalrenoverats, fortfarande hålla de viktigaste inslagen i den tiden såsom sten och trä, som perfekt matchar den omgivande naturen. Det är en tvåvåningshus, som kännetecknas av ett stort vardagsrum med en ursprunglig skorsten och ett stort kök.
På första våningen finns det ett stort sovrum med högt i tak och träbjälkar, ett stort badrum komplett med badkar och en stor balkong som erbjuder dig en pittoresk utsikt över dalgångarna. På samma våning finns också två sovrum och ett badrum som står på ett litet vattenfall. Dörrarna till rummen är alla tillverkade av äkta trä, som har utmärkt bevarats.
Gården är också utrustad med en extern solarium med grill och en stor trädgård, dubbelgarage och en källare. Den har en fantastisk utsikt över Mont Blanc och Grivola. Den centralvärme kan justeras av termostaten. Dessutom kan du använda pannan och / eller pelletstove. Den silverkant av denna egendom är att oavsett årstid, sten och trä tillåter alltid en behaglig temperatur inne i huset. Sist men inte minst, den position mot söder ser dagsljuset under hela året. Detta innebär att du kan ens tänka på att installera solceller och solcellspaneler, medan den lilla vattenfallet ökar användningen av en hydraulisk turbin. Alla dessa resurser här huset erbjuder, med rätt arrangemang skulle göra huset helt energioberoende.

PERFEKT RESULTAT prope!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB