Sud Sardegna

View listings

Annonser för hus till salui, Sud Sardegna

Provinsen i södra Sardinien har endast inrättades 2016 och detta gör det den yngsta provinsen i Italien och är bland annat en av de få italienska provinser inte ta namnet på sitt kapital, vilket i detta fall är representerad (preliminärt ) från Carbonia. Området för denna provins är övervägande platt och finner bara några bergiga massiver i väst, öst och norr som avgränsar gränserna. Denna nya provins gränsar till provinserna Nuoro, Cagliari och Oristano. En särskild egenskap i denna provins är den höga närvaron av artificiella sjöar, så många som sju kan räknas.
Efter denna korta introduktion om denna provins, låt mig berätta om de mest intressanta platserna från turist- och fastighetssynpunkten.

- Det första jag vill prata med dig Iglesias, en stad med cirka 27 invånare som ligger i regionen 'Iglesias "(en under historiska regionen South Western Sardinia), som bland annat vid namn. Under åren har denna kommun haft en stor strategisk betydelse för att vara en av de kungliga städerna Sardinien under den spanska dominansperioden. Idag är det bland annat fortfarande biskopsplatsen för stiftet Iglesias. Även om denna stad ligger 200 meter över havet är det bara åtta kilometer från kusten, en av de viktigaste delarna i regionen Iglesiente. Du måste veta att bland grottor, vikar och kustar är de platser av turistintresse som förtjänar att upptäckas ungefär trettio! Dessutom är Iglesias, med tanke på dess historia och dess betydelsehistoria, full av religiös, civil och militär arkitektur som de rapporterar under spanska dominansperioden. Från fastigheter synvinkel att köpa en fastighet i Iglesias är möjligt, trots att antalet anbud är inte särskilt hög: det är en fyrkantig villa på 200 meter kan köpa en € 470.000 pris och en trerummare till ett pris av 140.000 €.

- Det andra stället jag vill prata med är Carbonia, provinshuvudstaden i provinsen södra Sardinien. Denna kommun med sina 29 tusen invånare är den nionde för befolkningen i hela regionen och provinsens mest folksamda. Berättelsen om Carbonia är verkligen väldigt intressant och förtjänar att bli tillsagd. Denna gemensamma föddes på trettiotalet i det tjugonde århundradet, då den fascistiska regimen för att möta behoven i Italien energi, byggd bredvid mitt Serbariu en liten by där att skicka arbetare som skulle ha ägt upp utvinning och bearbetning av kol. Därför namnet på denna kommun. Efter kolens era har Carbonia blivit ett viktigt servicecenter på sydvästra Sardinien och lever idag främst tack vare den tertiära sektorn och industrin. Hittills tyvärr du fortfarande inte kan köpa fastighet i Carbonia, men denna gemensamma förtjänar att bli upptäckt, eftersom det är rikt på historia och byggnader och konstruktioner som ekar kol- och andra världskriget.

- Den tredje platsen jag vill prata med dig är Villasimius, en stad med bara 4 tusen invånare. Det är en av de mest populära kommunerna i södra Sardinien tack vare sina många turistmål, som varje år lockar tusentals besökare under våren och sommaren. Denna kommuns territorium ligger mellan bergskedjan Sette Fratelli upp till kusten av Capo Carbonara-bukten. Dessutom hör två öar till kommunens territorium: ön kål och ön serpentara. Som tidigare nämnts bor denna stad främst på turism tack vare sina underbara vita sandstränder och kristallklart hav. I denna kommun är naturen absolut kung. Från fastigheter synvinkel att köpa en fastighet i Villasimius är möjligt tack vare det stora antalet erbjudanden om att sälja: ett sovrum till priset av 150.000 € för en tre-rums priset är € 165.000, till en villa priset varierar kraftigt baserat på storlek och plats, men genomsnittspriset är cirka 800 000 euro.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 38569

Försäljning 4:a, Italien, Sud Sardegna, Sestu, Via Iglesias

1,882,615.50SEK
Försäljning
4:a

120 m²
Sestu, via Iglesias, i ett nyligen bostadsområde, på fjärde våningen med hiss, lägenhet med ingång, vardagsrum med öppen spis, kök, två sovrum, två ba...
Cod. 33872

Försäljning Villa, Italien, Sud Sardegna, Sardara, Via Umberto I - 09030 Sardara

6,004,017.00SEK
Försäljning
Villa

400 m²
Vacker villa i frihet stil, beläget i den historiska stadskärnan i Sardara (södra Sardinien) känd "autentisk italiensk by", känd för sina gamla termis...
Cod. 22900

Försäljning Villa, Italien, Sud Sardegna, Portoscuso, via delle ginestre snc

4,681,098.00SEK
Försäljning
Villa

317 m²
Det fristående enda Vacker, ligger framför Peters Bay (sydvästra Sardinien)
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB