Försäljning 4:a, Carrara, Massa Carrara, Italien, viale delle pinete 31

Försäljning - Cod. 38723

  • Typ: 4:a
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

Toscana - Marina di Carrara några meter från havet i New Real Estate Complex Next Real Estate erbjuder 24 lägenheter av olika storlekar fördelade i 2 små byggnader "A" - "B" förväntad leverans juli 2020.

TYP "1"
P.T. - Oavsiktlig ingång, vardagsrum, kök, 1 dubbelrum, 1 sovrum, 1 badrum, veranda, privat trädgård, 1 parkeringsplats.
WIDE TAVERN

TIPOLGIA "2"
P.1 ° - ingång, vardagsrum med öppet kök, tvättstuga, 1 dubbelrum 1 badrum, 2 balkonger
Stora vinden
1 parkeringsplats

Alla lägenheter är utrustade med de mest innovativa teknikerna, tillsammans med högkvalitativa material, för att göra din vistelse trivsam i ett avkopplande sammanhang. Totalt kommer det att finnas en restaurang, ett spa, en bar, ett solarium, en pool, ett grönt område utrustad.

För mer info besök, specifikationer, eventuella anpassningar, priser, vi är närvarande på webbplatsen.

Platsinformation: Platsinformation: Marina di Carrara är en badort på Apuan kusten, en del av Carrara kommun, känd som semesterort och den årliga Marmotec mässan. Byn är en del av en urban agglomeration som är inblandad i tallskogar och parker, som sträcker sig utan avbrott mellan havet och centrum av Avenza, där järnvägsstationen Carrara-Avenza ligger, medan den i väster är ansluten till den liguriska staden Marinella di Sarzana.

Stadsområdet Carrara och Marina di Carrara
Marina di Carrara, tidigare känd som Marina di Avenza, föddes av hertigen av Modena Francesco III. De första försöken att bygga en säker anlöpningshamn vid Marina di Avenza går tillbaka till 1700-talet och genomfördes av Estensi, som beställde den engelska ing. Aschenden, skickad direkt av den brittiska regeringen till vilken Francis III hade begärt finansiering. De negativa historiska händelserna gjorde det inte möjligt att förverkliga arbetet, men Modena-hertarna avstod inte från försöket att återuppliva den karrariska kusten där de hade det enda utloppet till havet. 1833 riktade regeringen till en sammanfattande underavdelning av kustområdet och tilldelade gratis byggnadslandet. Trots dessa "incitament" var emellertid den demografiska utvecklingen stagnerande, och detsamma gällde de strukturer som var nödvändiga för inbördning av marmor: den lilla Estense-flottan fortsatte att vara utan hamn och utan tillräcklig säker dockning. Det var en engelsman, industrins Guglielmo Walton, som var aktiv i många år i Carrara, som 1851 hade den första stora preportstrukturen konstruerad och byggd: en lång lastningshamn som äntligen gjorde det möjligt för fartygen att docka ganska enkelt. Intensiveringen av trafiken favoriserade naturligtvis även den demografiska utvecklingen: ett tecken på de nya behoven i samband med denna aspekt av verkligheten var byggandet av en stor sockenkyrka, börjad 1857 och avslutades många år senare.

Marina di Carrara innehåller ett område på 4,97 km², där en befolkning på cirka 15 000 liv: denna figur, som ständigt ökar, återspeglar kärnans expansion vid havet. Om vi anser att Marina di Carrara i 1881, när den undersöktes för första gången som en separat demografisk enhet, hade bara 1 590 invånare, kan utvecklingen av dess utveckling mätas mer effektivt. Det är dock först efter kriget att det har funnits en verklig demografisk boom, som också gynnas av invandringen av den invånare som bor i uppströmsländerna.

Från väst till öst, mellan hamnområdet och gränsen till Ligurien, har landet en stor sandstrand utrustad med paraplyer och stugor, som för det mesta av förlängningen förvaltas av privata badanläggningar.

Urbana tyg är avgränsad till stora tallskogar, typiska för kuststäderna Versilia, och Carrara kommun har ett mycket ambitiöst projekt för att parkera området Villa Ceci, en gammal bostad i slutet av 1800-talet omgiven av ett omfattande grönt område .

Ur industriell synvinkel är det värt att notera Nuovi Cantieri Apuania, som i flera år har specialiserat sig på byggandet av kryssningsfärjor och når utmärkta nivåer.

Av intressant intresse från turistsynpunkt är Nautical Club, som med tiden har skapat viktiga seglingspersonligheter: från Luca Santella till Chieffi-bröderna till Paolo Bottari. Det är en lättillgänglig och utrustad landningsplats. Vissa 20-talsbyggnader, som Villa Giampaoli, är också relevanta.

I Marina di Carrara finns ett imponerande mässområde som kan erbjuda utställningar och festivaler av alla slag, inklusive septemberfestet, med deltagande av en delegation från Ingolstadt, en bayersk stad som twinned med Carrara. 1977 fanns ett avsnitt av Spel utan gränser.

Piazza Menconi med den heliga familjen
Santissima Annunziata kyrka, invigd under andra hälften av nittiotalet för att möta den urbana och demografiska utvecklingen av den norra delen av Marina di Carrara.
Kristus på korset, en kyrka ursprungligen från den norra delen av Marina di Carrara, innan kyrkan Santissima Annunziata byggdes. Fortfarande pertinence av Santissima Annunziata socken. Den sätts in under godfredagsprocessen på Via Crucis väg som vindar längs stadsväven.
Oratory of San Giuseppe, byggd 1776 och 1840 donerade till den heliga familjes nya församling för de religiösa behoven av det som då var en liten fiskeby. Idag används för olika församlingsanvändningar.
Oratory of Sant'Erasmo, före det sjuttonde århundradet, var tillägnad seglarens skyddshelgon. Efter att ha försvunnit före 1822 är bilden av hans högalter idag i kyrkan San Pietro i Avenza.
Oratory of Santa Maria Vergine, ägd av räkningarna Del Medico, fanns fortfarande på 1800-talet [5].
Oratory of Santa Croce, ett offentligt oratorium som ägs av Monzoni-räkningarna, byggdes på 1700-talet, är nu privat och tillägnad de heliga Prospero och Modesto.

Ett vanligt vägnät tjänar det uppbyggda området Marina, som ser havet som en axel som bildas av Cristoforo Colombo och Giovanni da Verrazzano avenyer.

Marina di Carrara ligger i omedelbar närhet av Carrara tollbooth, längs motorväg A12.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB