Försäljning 3:a, Dorgali, Nuoro, Italien, Via Piemonte 8b

Försäljning - Cod. 38660

  • Typ: 3:a
  • Område: 70 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1

Mysig lägenhet med tre rum med trädgård, parkeringsplats och förvaring, 15 minuter från stranden, i en intressant by, i en naturlig miljö, välkomnande och rik på traditioner på Sardiniens östkust - ön Nuraghi.
I centrum av Dorgali (provinsen Nuoro), i ett lugnt och privilegierat läge, 9 km (5,6 miles) från stränderna och klipporna i Cala Gonone, finns en omöblerad lägenhet FÖRSÄLJNING med en egen ingång, 70 mq matta område (753,5 sf), på översta våningen i ett två våningar tvåfamiljshus, med en stor trädgård, en gård och en parkeringsplats, alla vanliga för de två lägenheterna. Byggnaden, som går tillbaka till 50-talet, byggdes med solida fundament och bärande konstruktioner i stenar, inre tegelväggar och ett dubbelt tak som passar för solpanelinstallation. Observera att Sardinien är en nonseismisk zon.
Lägenheten har utmärkt exponering; Det är soligt, luftigt, med en syd-west balkong. Det är välutrustat och består av tre rymliga rum, ett bekvämt badrum med dusch, en hall med inbyggd garderob, ett kök med en fungerande oplastad tegelsten, ett pentry och ett pentry / tvättstuga, vilket leder till multi- Målsäge 2,5 m högt vid takets maximala höjning. Fönster- och dörrkarmar är i trä.
I fastigheten ingår också en rymlig privat förråd / tvättstuga på cirka 10 mq matta området (107,7 sf.), Försedd med vatten och el, lättillgängligt från marknivå i bakgården. Ovanför det, upp till en kort trappa, är en stor terrass, även för exklusiv användning, lämpad för att sola, äta utomhus eller hänga tvätt.
Lägenheten är i gott skick, beboelig och redo att flytta in.
Tre-rumslägen ligger i Via Piemonte 8b vid korsningen med byns huvudgata: Via La Marmora - Strada Statale 125 Orientale Sarda. Det är:
- 2 km (väster) från korsningen till Nuoro (SS 129 Trasversale Sarda) och till Olbia (SS 131);
- 230 m (0,1 miles) från busshållplatsen, anslutande Dorgali till Cala Gonone, Nuoro och andra byar.
- 450 m (0,5 miles) från akutvården (i Viale Kennedy); ett apotek är omedelbart bredvid huset i Via La Marmora;
- 750 m (0.46 miles) från rådhuset i Dorgali, det historiska centrumet och shoppinggatan (Corso Umberto);
- Inom 400 m (0,25 miles) finns det två stormarknader; 120 m från postkontoret.
Dorgali kan nås från flygplatserna i Olbia (i norr) och Cagliari (i söder), med möjlighet till direkta internationella flyg, från hamnen i Olbia och Porto Torres (i norr), Arbatax (i centrum) och Cagliari (i söder). Det är avlägset 30 km från Nuoro (36 000 invånare), den sjätte största staden i Sardinien, där alla typiska tjänster i en medelstor stad finns (sjukhus, universitet, tågstation etc.). Dorgali har en bredbandsanslutning till Internet.
Dorgali ligger vid foten av Mont Bardia på en höjd av 456 m (1.496 ft). Mer än 8000 personer bor i både byn och dess kustdistrikt: Cala Gonone. Området erbjuder många möjligheter till underhållning och nöjen för alla smaker och behov. Dorgaliens territorium, bland de största Sardinien 227 kmq (2.422 sf.), Kännetecknas av de olika naturlandskapen, vilket tillåter alla typer av utomhus- och sportaktiviteter på vilken svårighetsgrad som helst. Dorgali är också ett tilltalande historiskt-kulturellt och Eno-gastronomiskt centrum som förföljer de gamla traditionerna på Sardinien. Evenemang och årliga festivaler förnya bylivet, med parader i kostym, till fots och häst, spel och tävlingar, konserter och danser, gatumarknader.

Sardinien är en av de fem blå zonerna i världen. Kom och bli en del av detta långlivade land, hälsosamt och gott liv!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB