Försäljning 2:a, Monza, Monza e Brianza, Italien, Via Padania, 23 Biassono

Försäljning - Cod. 22923

  • Typ: 2:a
  • Område: 120 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Biassono stadsdel inom gångavstånd från lugn park Monza och tjänster, UNDERBARA STOR storlek lägenhet med elegant finish och extra-anbud.

Entré, vardagsrum med dubbel vardagsrum och matplats, kök och tillgång till det stora vardags loggia terrass där du kan koppla av i total POLITIK.

Miljön är särskilt ljus och luftig tack vare de många fönstren och optimal exponering och gör att du kan spendera med din familj och vänner en underbar tid tillsammans.

Hall, sovrum med dubbelsäng, två badrum med både fönster med dusch och bubbelbadkar och sovrum.
Lägenheten ligger på andra våningen av tre, är en ny konstruktion, färdig med extramaterial SPECIFIKATIONER KVALITET medvetna "och DESIGN.

Energiklass B, intercom, luft induktion in i köket och trä fönsterkarmar med dubbel termisk glas är bara några av de funktioner i fastigheten.

De höga boendekomfort och energibesparing garanteras av solceller och värme med kaloriräknare och vägg värmare med temperaturhantering styrs av termostatventiler.

Anläggningen har en källare och en bekväma rymliga DOUBLE BOX (pris åt sidan för lådan).

Herres hus med kommunala grönområden och gott om parkeringsplatser, i lugnt och fridfullt område, bara några steg från PARK Monza lätt att nå med cykel eller till fots.

Viktiga tjänster och stänga de viktigaste gatorna i kommunikation till hands göra lösningen utmärkt för dem som söker en beboelig och bort från all stress, men samtidigt serveras. Motorvägar och motortrafikleder, järnvägsstationer och busslinjer gör att du kan nå sina jobb med lätthet.

Byggnaden, en ny byggnad och har nyligen köpt.

Vid tiden för byggandet av fastigheten anläggningen var avsedd att vara en fyra; med ett enkelt ingrepp är möjligt att återskapa det tredje sovrummet.

Risk för ett preliminärt avtal med tidig leverans av fastigheten, första betalning på € 26.000, efter 36 månatliga avbetalningar på balansen av fyndigheten, före slutet av den sista.

Utmärkt investering är ett måste se!

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB