Försäljning Villa, Taormina, Messina, Italien, via luigi pirandello

18,409,600,000.00SEK

Försäljning - Cod. 23716

  • Typ: Villa
  • Område: 1000 m²
  • Antal rum: 20
  • Våning: 3

Unikt och charmigt hus, som ligger 500 meter från den historiska stadskärnan i Taormina, med ett unikt historiskt värde, hem till den berömda amiralen Horatio Nelson och byggdes 1780. Villa Falconara (eller Villa Nelson) är uppdelad i 3 nivåer av 350 kvadratmeter vardera för totalt över 1000 kvadratmeter täckt yta omgiven av en park på 50.000 kvadratmeter.
Steg och vägar som förbinder de olika nivåerna i parken och leder längs en förutbestämd väg nästan till upptäckten av dolda hörn av ruiner och gravar, ett tempel halvcirkelformade suggestiva terrasser med utsikt över havet.
Vegetationen bidrar avsevärt till att ge trädgården en naturlig look, enligt de normer för stil landskap och samtidigt betonar det väsentliga i Medelhavet. Liksom i parken Kolumn, inhemska och exotiska arter samexisterar och bildar en unik uppsättning av stor effekt.
Interiören i villan är inredd med antika möbler levereras direkt till Nelson under sina många resor. Dessa har ställts ut i stora museer runt om i världen och är en integrerad del av försäljningen. Du kommer att få flera skriftliga rapporter och expertutlåtanden som bekräftar äktheten av samma.
Om du var intresserad av att skapa en prestigefylld logi finns det möjlighet att köpa, delvis av mark för bebyggelse i anslutning till villan för att utöka volymen. 16.000.000 €
KOMMUNICERA KODEN REFERENS. COD. G127

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB