Försäljning Villa, Salgareda, Treviso, Italien, Via Candolè 37

Försäljning - Cod. 28502

  • Typ: Villa
  • Område: 183.02 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Gorgeous två våningar hem i Veneto vin region i Italien, bara 28 miles från Venedig. Huset ligger i ett naturskönt område som domineras av vingårdar, berg vyer och pittoreska slingrande vägar längs floden Piave.

Huset har varit semipermanent hem en österrikisk par under de senaste 20 åren, och är i utmärkt skick. Under årens lopp har dess ägare väsentligt renoverat och moderniserat den, samtidigt som säkerställer att huset behåller mycket av sin autentiska norditalienska charm. Huset är fullt möblerad och erbjuder många bekvämligheter som gör det perfekt som både en live-in och ett fritidshus.

Några av höjdpunkterna inkluderar en stor terrass som vetter mot Dolomiti bergen, en specialbyggd vinkällare (som kan omvandlas till en gäst sovrum), marmor invändiga trappor, parabol, state-of-the art köksmaskiner, och en hög avslutar Bang & Olufsen ljudsystem ansluten till flera delar av huset. Den vackra fram- och bakgårdar (utrustad med ett sprinklersystem) är fylld med växter och blommor, som tack vare det milda medelhavsklimat, skapa en grönskande, blommande oas nästan året runt. Gott om parkeringsplatser finns utrymme på uppfarten.

Huset ligger i ett centralt, bra förbindelser område som erbjuder enkel tillgång till allt från historiska städer till stränder till bergen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB