Försäljning Villa, Marciana Marina, Elba Island, Italien, Loc. Fenicia

Försäljning - Cod. 27125

  • Typ: Villa
  • Område: 8000 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 3

Privat försäljning av Villa Fenice en charmig villa på tre nivåer, som ligger i kommunen Marciana Marina - Elba, Toscana, Italien.
Elba är 224 kvadratkilometer och ligger bara 10 km från kuststaden Piombino, den tredje största italienska ön efter Sicilien och Sardinien och den största i den toskanska skärgården. Det har nyligen blivit en del av den toskanska skärgården nationalpark tillsammans med öarna Pianosa, Capraia, Montecristo, Giglio och Giannutri.
Ön är indelat i 8 kommuner (Portoferraio, Campo nell'Elba, Iveri, Marciana, Marciana Marina, Porto Azzurro, Rio Marina e Rio nell'Elba) med en sammanlagd befolkning på cirka 30.000 invånare, vilket ökar kraftigt under sommaren.
Föreligger ett utmärkt färja service och en liten privat civil flygplats öppen för kommersiella flygningar ansluter Elba med flera europeiska städer som Altenrhein, Berna, Firenze, Friedrichshafen, La Chaux de Fonds, Lugano, Milano Linate, Monaco, Pisa, Sion och Zurigo.
Marciana Marina är en av de viktigaste städerna på ön och ligger på havsnivå, med nästan 2.000 invånare. Klimatet är varmt och tempererat med en årsmedeltemperatur på cirka 16,2 ° C.
Det finns en liten småbåtshamn som heter Circolo della Vela och tre huvudsakliga stränder, Il Moletto som står att finna längs havet centrum, medan La Fenicia och La Fenicetta är nära Medicea Tower som byggdes för att skydda staden i det sextonde århundradet av täta pirat invasion.
Strandpromenaden går från den gamla delen av staden som kallas Il Cotone upp den Medicea Tower har bevarat de ursprungliga arkitektoniska och urbanistic funktioner i 18th century, så typiska för kuststäderna i Toscana och Ligurien.
Villa Fenice, historiskt en statlig egendom bågskytte fält, är anti-seismik, konstruerade utnyttja den mest avancerade anläggningen teknik.
Den är indelad i tre våningar:
- En bottenvåning som består av kök och öppna ytor vardagsrum, 2 sovrum, badrum
- Brutna
- Garage och lagringsutrymme kan omvandlas till en Tavern
Fastigheten har havsutsikt på 180 °, inklusive en fantastisk synvinkel utsikt över bukten Marciana Marina, omgiven av ca. 8000 kvadratmeter medelhavsvegetation, Pines, som ligger i den mest monopoliserade och exklusiva delen av staden med genomgång till Fenicetta Beach.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB