Försäljning Villa, LAGO DI COMO, Como, Italien, via mandelli

Försäljning - Cod. 25437

  • Typ: Villa
  • Område: 350 m²
  • Antal rum: 12
  • Våning: 4

Comosjön -Montorfano-
Fastigheten är belägen i en dominerande ställning (så kallad "Belvedere"), den vackraste och exklusive distriktet, precis vid Monte Orphan, som vetter mot sjön och skogen bakom. Perfekt beläget i ett bostadsområde sammanhang absolut värde. Integritet är också beroende på det faktum att vägen till villa slutar nära samma. Samtidigt den inte är isolerad i förhållande till det andra huset och detta garanterar säkerheten. Framför (söder) är sjön och på andra sidan kan du beundra Golf Club Villa d'Este med sin klubbstuga och ängar tillägnad denna sport. I öster kan man se ljusen från kvällen Milan inlandet. I väster du kommer bli förvånad av den imponerande kedja av Monte Rosa. I norr (bakom huset) finns skogen med spår av det Castrum av Fredrik Barbarossa.
Nybyggd villa i modern stil med koppartak och fasadtegel heltal.
För närvarande består av 2 oberoende lägenheter men anslutna på 4 nivåer. Området är cirka 350 kvadratmeter.
Huvud Lägenheten består enligt följande:
P.T. inträde i levande dubbel med dubbel höjd, öppen spis, stora fönster med okrossbart fullt sjöutsikt, tillgång till trädgård och terrass på 70 kvadratmeter som omger fastigheten på tre sidor; kök, monterat, murverk skräddarsys med solida dörrar, tillgång till trädgård och terrass, stort fönster lucka välvda katedralen glas kommunicerar med krog; badrum med fönster dressing och dusch; stor källare / matsal med braskamin.
Källare: skafferi / tvättstuga; Stryk; pannrum; förråd och vinkällare. Hela området kan användas som boende för anställda också öppnar en oberoende tillgång till trädgården.
Första våningen: Original loft / studio med andra kakelugn med utsikt över vardagsrummet; gäst sovrum sjö framför med tillgång till trädgården; stort dubbelrum med garderob skräddarsydda; stort badrum med badkar murverk.
Den andra lägenheten har entré, värme och larmsystem oberoende och är som följer: stort sovrum med klädkammare; bor på översta våningen med amerikanskt kök; stor vind / förråd; badrum murverk med bubbelbadkar och dusch.
Tillbehör: planterade trädgård på 2000 kvm sluttande till sjön; tank med hydraulisk pump för att samla regnvatten för bevattning; stora områden för skydd, verktyg och trä; trapphiss utanför; larmsystem; telefoner, videotelefoner och interphono; garage för 6 bilar; automatisk grind; anpassade möbler; glaserad isolator; golv och italienska keramik och beslag, koppartak, fasadtegel hela, garage för 6 bilar etc.
Inom några minuter kan du promenera till alla större tjänster (snabbköp, pressbyrå, tobaksaffär, apotek, post, stadshuset, bank, restauranger, barer, glassbar, busshållplats etc.
Möjlighet till utomhuspool.
Möjlighet mer golvyta med 20%.
E 'till salu med partiell fina möbler åtgärd.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB