Försäljning Villa, Castro, Lecce, Italien, via litoranea

Försäljning - Cod. 28842

  • Typ: Villa
  • Område: 200 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: terra e primo

Castro Marina, i Grotta Zinzulusa, erbjudande till försäljning en vacker villa omgiven av grönska, omgiven av en trädgård med höga träd, med parkering för 2/3 bilar och helt inhägnat. Huset är i två plan, och den nedre våningen, helt präglas av gamla välvda tak, finner vi: en terrass veranda, täckt och skuggade, som har tillgång till tre sovrum, betjänas av två badrum med dusch.
Den övre våningen, som är ansluten till den lägre av en intern trappa och består av: ett badrum, ett sovrum, rymligt vardagsrum och kök med öppen spis, tvättstuga och tvättstuga, stort vardagsrum, med utsikt över en terrass bak (med grill och utomhus varm dusch), och en terrass, som erbjuder fantastisk utsikt över Zinzulusa grotta och på Salento kusten. En extern trappa i sten som ger tillgång till olika nivåer i huset och trädgården.
Villan är i utmärkt skick och är vackert klar; är försedd med eget uppvärmningssystem med radiatorer, rum är luftkonditionerade, och det är anslutningen till den allmänna vattenförsörjningen och avlopp. Havet är bara ca 300 meter, och du kan enkelt gå igenom två körningar, vilket leder till praktiska klippiga vikar, och den beach club med pool av havsvatten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB