Försäljning Lantgård, Perugia, Perugia, Italien, Via Cristoforo Colombo

Försäljning - Cod. 24699

  • Typ: Lantgård
  • Område: 150 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: PT P1°

Salcione Farm
Utsökt italiensk stil bondgård i Umbrien landsbygden


Salcione bondgård är en utsökt italiensk stil hus i Panicale, i ett mycket attraktivt och lugnt läge, högt uppe på en kulle med fantastisk panoramautsikt. Huset är också nedsänkt i ett grönskande område på 50000 kvadratmeter med cirka 200 olivträd.

Beläget ca 30 km från den vackra historiska staden Perugia och bara 14 km från den pittoreska och charmiga byn Castiglione del Lago, genom Trasimenosjön (Hem till Trasimeno Blues Music Festival). Nära av huset finns det många intressanta och tilltalande attraktioner: du kan njuta av naturen gör många promenader och cykelleder, ta hand om din personliga välbefinnande i det exklusiva och prestigefyllda villa skönhet och spa, eller ens få en särskild behandling vid den vegetariska landet Hotellets restaurang, med hjälp av lokala läckra produkter.

Denna vackra sten hus har en två våningar layout med en sammanlagd yta på 150 kvadratmeter. Nyligen restaurerade använda återvunnet material med särskild omsorg och uppmärksamhet på alla detaljer, men ändå behålla sin rustika charm. Bottenvåningen är ljust och rymligt med ett stort sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum med öppen spis. Under sommaren kan du också njuta av sommaren avkopplande under mysiga och härlig veranda eller laga pizzor eller baka i vedeldad ugn.
På övervåningen, första våningen har ett sovrum med tre sovrum och ett badrum. Den övre våningen är ansluten både med en intern trappa och en yttre trappor. Från här uppe kan du njuta av en fantastisk utsikt som olivlundar och fält jaga dalen upp till Pietrafitta sjön. Alla rum har målat trä balkar och vitmålade väggar som ger huset en stor ljus och ren känsla.

Denna fastighet är perfekt för dem som gillar avskildhet och naturen. En intim paradis som kan vara din nästa hem.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB