Försäljning Lantgård, Pennabilli, Pesaro e Urbino, Italien, PENNABILLI

Försäljning - Cod. 24087

  • Typ: Lantgård
  • Område: 5000 m²
  • Antal rum: 5000
  • Våning: 500

En härlig frukost till salu kallas Shalom. Det ligger i staden Pennabilli, i regionen Emilia Romagna på den vackra Valmarecchia. Det finns enkel tillgång till Rimini, San Marino, Florens och många medeltida byar. Den internationella flygplatsen i Bologna ligger bara en 2 timmars bilresa från den här Italien fastigheter i Emilia Romagna. Den Valmarecchia är den gamla hjärtat av Montefeltro målet och vistelse, sedan urminnes berömda män och berömda, Dante, San Francesco, Cagliostro, Ezra Pound. Det erbjuder varierande naturlandskap, växtlighet som han kan vara grov och krokig, täta skogar, vilda djur livsmiljö för ett rikt och berikas av plötsliga panorama balkonger ger utsikt mot horisonten, tills du ser havet.

Huvudbyggnaden är ett vackert exempel på Emilia Romagna -Tuscany fastigheter. Den har 4 sovrum med egna badrum, ett kök, ett vardagsrum med öppen spis och en stor matsal. I anslutning till huvudstrukturen är en annan lägenhet med 3 sovrum, 2 badrum, 1 vardagsrum och ett kök med matplats. Den totala ytan för Italien fastigheter, Shalom, är cirka 450 kvadratmeter.

Villan och fastigheter har väl etablerade vackra trädgårdar med en härlig liten pool. Villan ligger på en stor skifte som består av 5.000 kvadratmeter som är lättillgängligt. Villan är för närvarande drivs som en framgångsrik bed and breakfast i Italien och kommer att säljas möblerad.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB