Försäljning Lantgård, Montescudo, Rimini, Italien, via Vallecchio 21 CORIANO

Försäljning - Cod. 29086

  • Typ: Lantgård
  • Område: 320 m²
  • Antal rum: 10 VANI
  • Våning: TERRA E PRIMO

nybyggda hem i klass A (år 2015-16) består av två byggnader:
• den första MQ 220 på två våningar, 6 rum, 3 badrum, vinkällare, serviceområde, tvättstuga, garage, parkeringsplatser, vackra verandor fram och bak
• den andra MQ 100 bottenvåningen + mezzanine 4 rum, 2 bad, veranda,
Tillverkad av växt gammal ruin bonde, 15 minuter från havet, som ligger i inlandet i Rimini Riccione och San Marino, i Marano Park, för naturälskare och utomhussporter, fem ridskolor inom 2 km, cykelvägar, vackra områden för promenader, vandring cykling och ridning.
Under utarbetandet av projektet har ägnat särskild uppmärksamhet åt respekten för naturen och dialog mellan byggnaden och den omgivande naturen, i själva verket huset är helt i trä, för att ge maximal vikt vid invändig komfort och energihantering. Och "större anläggningsutrustning med Home Automation och utrustning Energy Saving (klass A): solpaneler, jordvärme (2 sonder 100 meters djup inställningar), Rehau systemet pump varm kall värme, avfuktning och luftcirkulationssystem.
De två enheterna är framstående som en enda byggnad samman med varandra för att skapa en slags liten by tillsammans med det tredje huset, som är en mötesplats i centrala domstol, plats för tillgång till alla enheter.
Det har fått stor betydelse för den tekniska delen med Home Automation och utrustning Energy Saving (klass A): solpaneler, geotermisk energi, Rehau systemet kall värmepump, avfuktare och luftcirkulation.
Den omgivande marken på cirka 7000 meter organiserades och planterade enligt en Permakultur projekt. Huset har en andra privat tillfartsväg.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB