Försäljning Lantgård, Castiglione Messer Raimondo, Teramo, Italien, Contrada Valletraglia

Försäljning - Cod. 24286

  • Typ: Lantgård
  • Område: 100 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

I mitten av Abruzzo landsbygden, i skuggan av Gran Sasso i Italien, är detta hus omgiven av olivträd lundar och odlade fält. Huset byggdes i betong och tegel på 60-talet, under den tidigare, som går tillbaka till slutet av 1800 och byggd av sten, har en del av Wich bevarats och är mycket typiskt.
Gården är omgiven av mark som ägs av cirka 21 tunnland (8.5 hektar), varav 16ac (6,5 ha) åkermark och 5ÉC (2 ha) täckt av en skog av ekar. Ett par hektar mark täcks av ett hundratal sekulär olivträd, som varje år kan du få £ 700 (300-350 kg) av hög kvalitet extra jungfruolja.
Förutom det nya huset och den gamla, finns det en byggnad på 1.000 ft (100m²) och ett litet lager. Priset är mycket interestingThe hus ligger på landet, 11 km från byn Castiglione Messer Raimondo, Abruzzo och 15 km från den historiska byn Penne.
I ett vackert läge, huset är i gott skick och behöver bara mindre justeringar. Det är på två nivåer. På bottenvåningen finns två stora källare / insättning och en veranda, på första våningen, som mäter 100 kvadratmeter, det finns 2 sovrum, ett stort vardagsrum, en stor matsal, ett kök, ett badrum och en stor terrass (90 kvm).
Styrkan i det här stället är att det är vackra och mycket fredligt. Det finns väldigt få bilar som passerar på vägen. Under dagen kan de räknas på fingertopparna. Det är den idealiska platsen för dem som vill koppla av och komma bort från det liv och rörelse i stadslivet.
Bredvid fastigheten bebor ett par bönder nära pensionering. Människor diskreta, kan de vara till hjälp för alla behov, särskilt om du är långt från huset under en längre period.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB