Försäljning Lantbruk, Roccastrada, Grosseto, Italien, via delle selvacce

Försäljning - Cod. 29830

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 400 m²
  • Antal rum: 15
  • Våning: terra, primo piano

FARM TILL SALU

Välkommen i Toscana, i Maremma. Etruskiska tecken, muromgärdade byar och havet några kilometer med sin halvmåneformade stranden framför tallarna omger fastigheten agroturism MED LICENS vi dit för att föreslå och beskriva. Genom en elektrisk grind du anger egenskapen på boulevarden vid 360 ° kring herrgården omgivet av trädgårdar består av stora vintergröna träd, blommor, prydnadsväxter och frukt. Huvudbyggnaden är uppdelad i två nivåer: bottenvåningen finns kök vardagsrum med öppen spis och vedspis, två sovrum och ett badrum med dusch och toalett. Bottenvåningen förstärks av det faktum att varje sovrum nås genom franska dörrar till den privata trädgården rymliga. En trappa i terrakotta nyligen har renoverats till första våningen; Det finns ett kök vardagsrum med pelletskamin; ett sovrum och två enkelrum, hall med vedspis och ett stort badrum med badkar. Från hallen leder till vinden som täcker hela ytan av huset. En oleander säkring följa en promenad för att komma till nästa ny byggnad. Vi träffas den första hus som fungerar som bygg hörn, med privat trädgård som beskrivs av en lagerkrans häck som skyddar integriteten hos gästerna. Att gå igenom en robust bepansrade dörren vi in ​​i huset och en härlig mosaikgolv välkomnar oss. Vi finner ett vardagsrum som gränsar till en kök, både upplysta av två fönster med utsikt över trädgården. Köket leder till korridoren som leder vägen är bred sovrum upplyst av ett fönster med tre dörrar till det rymliga badrummet. Hela förstärks av en i kraftig träbjälkar och terrakotta på synen; fönster och innerdörrar är massivt trä, medan de yttre luckor är tillverkade av aluminium. Huset är autonom värme, utrustade med gasolpanna, kylare, känslighet för luftkonditionering och myggnät. I denna struktur följer två andra hus av samma struktur och faktura. I anslutning till radhus finns två stora rum med badrum och dressing utformad för att öppna för allmänheten, och någon kommersiell verksamhet alternativ och förädling av jordbruksprodukter, med möjligheten att anordna evenemang såsom bröllop och specialutställningar på grund av de stora intilliggande trädgårdar, berikad genom en karakteristisk spis i eldfast sten.
Trädgårdarna i den nybyggda Logga in på den väg som leder till den avkopplande pool omgiven av olivträd av den toskanska Maremma.
Hela ytan som innefattar: olivlund av 600 olivträd i produktion, åkermark, imponerande trädgårdar, byggnader och prydnads och fruktträd, artesiska väl fungerande med extern autoklav, och autoklav för dricksvatten, täcker ett område på cirka 81 tusen kvadratmeter. Nivån av ägarposition i hög grad tillåter utvecklingen av kommersiella aktiviteter såsom: ridning, hundälskande företag, odling av alla djurarter, odling av escargot, utveckling av jordbruksverksamhet av något slag, och allt som din fantasi föreslår dig. Direktkontakt med ägarna. Priset är förhandlingsbart.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB