Försäljning Lantbruk, Monterchi, Arezzo, Italien, Molin Nuovo

Försäljning - Cod. 26194

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 1000 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 3

Den charmiga och karakteristiska kullen som vi skulle vilja fästa er uppmärksamhet är resultatet av en smart och trevlig arkitektoniska renovering av gamla gården ligger i den toskanska landsbygden nära Arezzo, omgiven av skog och olivlundar som gör det till en idealisk plats att njuta av lugnet typisk för platsen.
Ligger på gränsen mellan Toscana och Umbrien, 20 km från staden Arezzo och 20 km. från den medeltida staden Sansepolcro, utpost i den toskanska Tibern Valley och kulturell mötesplats i fyra regioner (Toscana, Umbrien, Marche och Emilia Romagna), förutom födelseplatsen för den berömde konstnären Piero della Francesca, är villan bara 7 km. Monterchi (där du kan besöka den "Madonna del parto") och ett kort avstånd från den medeltida byarna Anghiari och Citta di Castello.
Inbäddat i ett förtrollande landskap som ser övermanna den intilliggande dalen, villa, presentera sig som artefakt runt som utvecklar rustika byggnader mindre storlek, återspeglar den typiska arkitektoniska konfigurationer av medeltida byar, kännetecknas av dominans av slottet / herres hus jämfört med angränsande bostad av faktorn och verkstäder lokala hantverkare.

 Lättillgängligt med asfalterad väg - nära som busshållplatsen som förbinder Arezzo - villan åtnjuter närhet till motorvägen Arezzo-Siena som ger snabba överföringar till någon styrelseledamot.

Fastigheten, som en följd av de renoveringar som har accentuerade tecknet tydligt mottaglig, omfattar 1.000 kvadratmeter. Affärs över trädgården och utanför rymden; fastighetsregistret identifieras genom n. 23,5 rum, som nämnts bostad var i huvudsak utformad som ett hotell (med n. 10 rum, inklusive 2 suites.dettaglio interni camere da letto
L 'angränsande restaurang, utrustad med ett professionellt kök byggda med allt tillgängligt utrymme, kan rymma n.60 täckt inne i byggnaden samt ytterligare n.60 utanför, med möjlighet att utnyttja användningen av säsongs vackra terrasser intill.
I anslutning till byggnaden finns slutligen den lokala värme - närmar sig sitt slut - där bostäder är den nya värmekraftverk, installerat på grundval av de särskilda behoven hos villan energi.
 
Även om den är konfigurerad främst som turistanläggningar, ensamrätt som präglades av omstruktureringen av hela fastigheten - tack vare den noggranna val av detaljer - kan lätt låta konverteringen i ett utmärkt privata hem, förvandla den till ett mysigt familje villa.
- Viktiga händelser i området:
- Fiera Antiquaria di Arezzo - 1 ° söndagen i varje månad
- Giostra del Saracino - Arezzo 1 ° söndag september
- Palio di Siena - Augusti
- Convivio Rinascimentale - Sansepolcro, historiskt återskapande och renässansen kök - från 01 till 10 september

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB