Försäljning Hus, Menaggio, Como, Italien, Per la grona 87

Försäljning - Cod. 26355

  • Typ: Hus
  • Område: 250 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Nybyggt hus med vacker sjöutsikt omgiven av en trädgård på cirka 400 kvadratmeter, byggd 1996 totalrenoverades 2006.
Huset på tre nivåer består av vardagsrum med fönster med utsikt över sjön, kök, tre sovrum, två badrum, på översta våningen byggdes ett badrum med badkar, omklädningsrum och terrass med utsikt över sjön. Tvättstuga, vinkällare, förråd och dubbelgarage slutföra livsrum.
Den självuppvärmande gasen och vattnet värms med solpaneler, isolerat tak och huv yttre förbättra energieffektiviteten i fastigheten.
Utanför, stora och bekväma terrasser med utsikt över sjön och en grillplats slutföra hem. I trädgården kan du bygga en liten pool också utsikt över sjön. Huset är underbart beläget byn Loveno Menaggio.
Från fastigheten kan Menaggio nås till fots längs en väg mycket smidig, eller med bil på bara 5 minuter. Menaggio är fullt av affärer, barer, restauranger, hotell och piren som erbjuder året-runt sjön transporttjänster till alla andra länder i sjön. Como ligger mindre än en "timmes bilresa och staden Lugano i Schweiz bara 30 minuter. Från Menaggio det finns enkel tillgång till skidorterna St Moritz och Bormio i ca 2 timmar. Flygplatserna i Milano Malpensa och Linate flygplatser är ungefär en och en halv timme och Lugano är ca 45 minuter med regelbundna shuttle flyg till Zürich och Genève.
Cirka 10 minuter med bil kan du hitta Golf Club Menaggio Cadenabbia, byggd av en engelsman, är detta den äldsta golfbanan och den berömda Lombardiet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB