Försäljning Företag, Torino, Turin, Italien, corso stati unit 8

Försäljning - Cod. 23651

  • Typ: Företag
  • Område: 380 m²
  • Antal rum: 3 locali
  • Våning: su tre livelli

kommersiell butik för försäljning av prestige. Restaurangen ligger i ett strategiskt läge nära 4 stora hotell inklusive en framför den nya kongresscentret, nära centralstationen och tunnelbanan och nära till den stora bussterminalen, så mycket strategiskt för Expo 2015. den butiken används idag som en frisersalong kosmetisk solen redan är utrustade med maskiner och möbler och 380 kvadratmeter kommersiella och delade på tre våningar som kommunicerar med varandra via en intern trappa.

Den lokala består av:

Bottenvåning 140 kvm med 2 fönster mot gatan, en innergård på baksidan, 1 omklädningsrum 1 badrum + 1 arrangemang med funktionshinder.

första våningen 110 kvm med två fönster mot gatan och en främre gården med balkong.

110 kvm kommersiella källare med nödutgång från gården med omklädningsrum och badrum + dusch + 70 kvm lager källare. hög trafik område nära centrum. gott skick, helt renoverade och luftkonditionerade, uppfyller säkerhetsbestämmelser, elsystem av lag med särskilda system som ger upp till 100 kW, värme, två ingångar till bakgården för lastning och lossning av gods.

Restaurangen har även rökkanaler.

lämplig för flera lokala attivita'oltre till hälsocentret (pizza restaurang kvalitet ", konstgalleri, utställningslokaler, försäljningsställen, pastifico, etc.) I själva verket var det tidigare ett bageri med hantverkare bageri och visa stor bekvämlighet och unika i var den finns på lokal, som hade idéer imprenditorilali är ett tillfälle man inte får missa, tenemdo denna sopprattutto de låga driftskostnaderna för lokalerna och kostnaderna försumbara Månads. priset är förhandlingsbart och med möjlighet att ta över inteckning.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB