Försäljning Byggnad, Villapiana, Cosenza, Italien, snc

Försäljning - Cod. 24284

  • Typ: Byggnad
  • Område: 235 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 4

Köp hela byggnaden (totalt 235 kvadratmeter inklusive garage, oberoende lägenhet), i Villapiana (CS), 3 km från havet. Den "Fastigheten har två ingångar och består av 4 nivåer (oberoende av" varandra) med intilliggande garage och oberoende lägenhet.
Den första våningen är ca 70 kvm och är utrustad med kök med öppen spis, badrum, hall med tre sovrum (ett sovrum, en för en liten studie och sovrummet), balkong med förvaring.

Den andra våningen (70 kvm) består av en hall, stort kök, stort vardagsrum med öppen spis krita måla i sovrummet och använda barn cn målning med krita på väggarna, mycket trevligt. (Denna plan kallas planen en dag)

Den tredje våningen (ca 70 kvm, golvet på natten), skulle det vara ett rum på vinden, det finns ett stort badrum med tvättstuga, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum och ett annat rum. också har en vacker veranda, vars utsikt över hela bukten är verkligen mycket trevligt. Varje lägenhet är ansluten med en intern trappa att gå upp eller ner till golv där tillgång.

Den "faktiska ingången av hela fastigheten som leder till tillträde till de olika våningarna inne eller gå ner till garaget ligger på norra sidan som nämndes i början, utan snarare en ingång är också ner från garaget.
Från den 4: e nivån (bottenvåningen södra sidan) istället kan du skriva in direkt från garaget (med vedspis) mycket stora. Bredvid garaget är un'appartamentino oberoende med badkar (vissa renovering), litet kök och vardagsrum och ett sovrum och källare med vattentryck i hela slottet. Räknarna är åtskilda samt vattenlinjen. Tillståndet för byggnaden är i gott skick. Det bör ristruttarato några ramröret. För mer information kan du kontakta mig för fler bilder och fastighetsplan. Perfekt för familjer och öppna ett B & B.

För pris och info kontakta mig !!!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB