Försäljning Byggnad, Capestrano, L'Aquila, Italien, via arco de julis

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 28823

  • Typ: Byggnad
  • Område: 2000 m²
  • Antal rum: 25-30
  • Våning: 4 piani

Byggnaden komplex ligger i den vackra gamla byn Capistrano (prov.AQ) ligger på en kulle 500 m. över havet. utsikt över Tirino River Valley, av det klara vattnet som är rika på öring, med sina vingårdar i Montepulciano d'Abruzzo och kuperade mandelodlingar.
dess territorium täcker ett område på 4308 Ha som i 2521 omfattas av Gran Sasso nationalpark och Monti della Laga.
Landet är på väg från L'Aquila i Bussi sul Tirino (11 km från utloppet från "motorväg Rom-Pescara, som är 63 km bort, och på kort avstånd från skidbackarna. Ett land som erbjuder alla grundläggande behov ( (bank, pptt, skolor, apotek, restauranger, barer och butiker.)
Komplexet, ursprungligen av baroner de Julis, på Via Arco de Julis, utgör en "del" större historiska centrum Capistrano system och en "nödsituation mycket betydande" av "skyline" sett från dalen.
(Se. Planlösningar och panoramabild).
Anläggningen består av två byggnader uppförda i olika epoker: den första är på grund av XV-XVI-talen, den andra är av XVII-XVIII-talet,. de två byggnaderna är anslutna via en mindre och ställa tillbaka en del av byggnaden - som även omfattar familjen kapell tillägnat Santa från Lima - som har utsikt över den stora gården i sten, där det finns intressanta episoder arkitektoniska och skulpturala som den gamla väl , terrasser, den stora veranda, terrasser, alla i sten. De viktigaste våningen i slottet är delvis beboe. En stor del av sjuttonhundratalets enhet restaurerades och konsolideras med re-tak, restaurering av fasader med särskild omsorg om de arkitektoniska element i sten (timpani av fönster och balkonger, räcken, vapensköldar ..), och återställande av de ursprungliga terrakottagolv, trä tak, inventarier, inredning (sten eldstäder, utställningar dörrar ..), medan den äldsta delen (1400/1500) har fastställts och är återställas i det inre. Komplexet avslutas med en källare, grävde i berget, med ingång från karakteristiska vägen längs de gamla murarna.
Komplexet är en del av det prioriterade arbetsprogram under Abruzzo Region (Scope 1 återuppbyggnadsplan medeltida by) för dess historiska och monumentala värde, (officiellt anses vara en av de två prestigefyllda byggnader i den historiska kärnan) samt komplettera och integrera konsolidering och interiör och exteriör renovering.
Hela komplexet har hög potential destination och användning, för dess struktur, arkitektonisk kvalitet, för grafiken i dalen och de omgivande bergen, och som en kvalitets turist mottaglig, och som en skönhetssalong, konferensrum centerstudier, bostäder .

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB