Försäljning 1:a, Porlezza, Como, Italien, Via Prati 50

Försäljning - Cod. 30879

  • Typ: 1:a
  • Område: 45 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 3

"Residence Porto Letizia" ligger i den pittoreska staden Porlezza med en liten, mysig boulevard kaféer och butiker. Det finns flera stormarknader och centrum under högsäsong musikaliska och marknader.
Lugano, Como och Milano är från Porlezza lätta att nå.

Porto Letizia är en vacker resort belägen direkt på den västra stranden punkt Luganosjön, som erbjuder en hänförande utsikt över sjön och bergen i Schweiz.
Lägenheten ligger på översta våningen (3: e våningen) i ett hyreshus och har en yta på 45m2 med en stor balkong och ligger direkt på Luganosjön.

Den moderna möblerad lägenhet har ett vardagsrum / sovrum med matplats, dra två sits soffa säng och ett litet sovrum med våningssängar. Badrummet är lyxigt inredda med toalett. handfat och dusch. Dessutom studion utrustade med radio, TV, uppvärmning, kök med två brännare induktionsplatta, kylskåp och mikrovågsugn. Från den stora balkongen har fantastisk utsikt över Luganosjön, bergen och den vackert anlagda trädgården.

På orten finns en reception, bar med terrass, restaurang, olika butiker och en internetbutik. Det finns en pool, stor trädgård och flera lekplatser. Vid sjön finns en strandklubb och solstolar och en docka för båtar.
Porto Letizia är ett paradis för barn och en idealisk plats att koppla av och göra utflykter till de många fina bilder på Luganosjön och lite längre bort Como.

Det är ett holländskt sammanslutning av ägare och du kan lägga lägenheten i hyra och ledningsorganisation.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB