Försäljning Övrigt (Bostäder), Porto Rotondo, Olbia Tempio, Italien, VIA MARINELLA 33

Försäljning - Cod. 27666

  • Typ: Övrigt (Bostäder)
  • Område: 1000 m²
  • Antal rum: 12
  • Våning: TERRA

SUPAVONI VILLAS PARK
Ett hörn av paradiset i Porto Rotondo
Vår vackra och unika fastigheten ligger bara några minuter från centrum av Porto Rotondo, dess berömda stränder och bara några minuter från den vackra stranden i Mexikanska Marinella. Inbäddat i en grönskande med typiska sardiska växter och granitklippor med bisarra former du hittar en plats för en oförglömlig semester.
Handlingen i 18,000 är helt inhägnad och nås med två automatiska grindar så enskildhet är garanterad. På fastigheten finns fem oberoende hus från varandra och alla olika i sin storlek och i sin design. I centrum av vår välskötta parken är det en spektakulär pool med sina slingrande former smälter in i den omgivande landsbygden. Varje villa har sin egen tillgång till poolen. Här kan du koppla av med bakgrundsmusik på bekväma solstolar och hitta skuggan under stora paraplyer. Poolen har en bubbelpool område och simma mot strömmen och en sten som fungerar som en språngbräda. För dem som vill ha en mer unik upplevelse som sällan du kan masseras av vattnet i vår vattenfall. På natten poolen är färgade med sju färger - en bra plats för en romantisk aperitif i solnedgången, eller en get-together och för evenemang och fester.
Den totala kapaciteten i våra hem är 24 bäddar, där en grupp av vänner eller en stor familj kan hitta allt utrymme den behöver. Perfekt för barn är vår stora gräsmatta där de kan uppfinna många spel och njuta av flora och fauna, med majestätiska påfåglar och fina sköldpaddor.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB